Termeni și Condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII AMJOB

 1. Aspecte Generale

Prezentele Termeni și Condiții („Termeni și Condiții”) guvernează raporturile dintre NETCRUISER SERVICE SRL, o societate cu răspundere limitata, cu sediul în Str. Romeo Popescu 46C, București, România („Societatea” sau „Noi”) și persoanele care utilizează („Utilizatorul”) pagina de internet www.amjob.ro („Site-ul” sau „Amjob.ro”) și/sau aplicația amJob echivalenta ce poate fi rulata pe un echipament informatic mobil, de tipul smartphone și/sau tableta disponibila în magazinele de aplicații mobile (cum ar fi Google Play sau App Store) („Aplicația amJob”) și/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului sau Aplicației („Serviciile”).

Accesarea și utilizarea Site-ului, a Aplicației amJob, inclusiv a oricărei pagini sau secțiuni componente ale acestora, sau a oricărui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului sau Aplicației amJob se poate face numai în conformitate cu prezentele Termeni și Condiții, care includ Politica de Confidențialitate Datelor și Politica privind Cookie-urile.

PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SĂ ÎȘI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII PRINTR-O ACȚIUNE SPECIFICA, CARE ARE SEMNIFICAȚIA UNUI CONSIMȚĂM NT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CĂSUȚEI SPECIFICE „AM CITIT ȘI SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE AMJOB”).

BIFÂND O ANUMITA CĂSUȚA, UTILIZATORUL:

 1. ÎȘI DA ACORDUL, ÎN MOD EXPRES, SĂ RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII, PRECUM ȘI ORICE ALȚI TERMENI ȘI CONDIȚII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR;
 2. IA LA CUNOȘTINȚA DE CONDIȚIILE DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE CONFORM POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII.

Pentru a asigura respectarea condițiilor de acces și utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie să verifice la momentul fiecărei accesări a Site-ului și / sau a Aplicației amJob termenii și condițiile de utilizare.

Chiar dacă omiteți să analizați termenii și condițiile, dar utilizați amjob.ro sau Aplicația amJob, vom considera ca ați acceptat acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestora).

Dacă nu sunteți de acord cu prevederile din acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestuia), vă rugam să nu utilizați, sau după caz, să încetați utilizarea Site-ului, Aplicației amJob sau a Serviciilor oferite de Noi, după caz.

 1. Serviciile amJob

Serviciile oferite amjob.ro și Aplicația amJob („Platforma amJob”) se adresează (i) Utilizatorilor, persoane fizice, care vizitează Platforma amJob, (ii) Utilizatorilor care cauta un loc de munca („Utilizatori Candidați”) și (iii) Utilizatorilor, persoane juridice sau persoane fizice autorizate, care postează locuri de munca sau cauta Utilizatori Candidați pentru anumite locuri de munca („Utilizatori Recrutori”).

2.1.  Crearea contului de Utilizator, parole și responsabilități

Utilizatorii Candidați pot folosi anumite facilități oferite de Platforma amJob și fără a avea un cont de Utilizator.

Pentru a beneficia, de toate Serviciile oferite de Platforma amJob, Utilizatorii (fie Utilizatori Candidați, fie Utilizatori Recrutori) trebuie să își creeze un cont pe Platforma amJob, completând formularele disponibile în interfața secțiunii „CONT NOU”.

În cazul Utilizatorilor Candidați, crearea contului de Utilizator se poate face și prin intermediul contului de utilizator pe platforma de socializare Facebook, caz în care Plaforma amJob vă prelua anumite date publice ale Utilizatorului aferente contului sau de Facebook.

După finalizarea procesului de creare a contului de Utilizator, Utilizatorul vă primi pe adresa de e-mail furnizata sau pe numărul de telefon furnizat în procesul de înrolare (sign-up) un cod necesar pentru verificarea și validarea datelor de contact.

Pentru a folosi Serviciile oferite de Platforma amJob, este necesar sa:

 1. furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, prin completarea câmpurilor din formularul de înregistrare pentru crearea contului de Utilizator;
 2. actualizați, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete în orice moment. Înțelegeți să faceți aceasta actualizare în cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbările.

În cazul Utilizatorilor Recrutori, amJob vă verifica corectitudinea codului fiscal înregistrat pe site-ul Ministerului de Finanțe, www.mfinante.ro. Pentru persoane juridice, Utilizatorii Recrutori au obligația de a ne transmite informații reale referitoare la denumire, adresa, e-mail, telefon, nume și prenume persoana de contact și cod fiscal. Persoanele juridice – Utilizatorii Recrutori, avand cont activ pe amJob trebuie sa fie activi din punct de vedere fiscal (astfel, societatile Utilizatorilor Recrutori nu pot fi radiate, suspendate, lichidate). Acest criteriu nu include si societatile in insolventa.

Companiile care recrutează pentru străinătate au obligația să trimită Certificatul de Înregistrare eliberat de Registrul Comerțului cu domeniul de activitate plasarea și recrutarea de personal.

Utilizatorii Recrutori care au sediul în străinătate au obligația ca, la momentul înregistrării pe site, să completeze în câmpul dedicat din formularul de creare a contului de Utilizator numărul de TVA valid și să ne trimită o copie a documentului care atesta înregistrarea în statul de rezidenta.

Prin sondaj, consultanții amJob pot solicita documente privind domeniul de activitate al Utilizatorului Companie, dacă persoana de contact este împuternicită să reprezinte Compania sau poate verifica corectitudinea numărului de telefon indicat în formularul de creare a contului de Utilizator.

Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, amJob are dreptul să suspende sau să blocheze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a Platformei amJob. In cazul informatiilor eronate sau a incercarilor de fraudare ale Utilizatorilor Recrutori (inclusiv pentru obtinerea anunțuri gratuite oferite de amJob), amJob are dreptul, oricand pe durata relatiei contractuale, sa retraga gratuitatile oferite sau de a inceta relatia contractuala, fara nicio responsabilitate suplimentara fata de Utilizatorii Recrutori aflati in culpa.

amJob NU are obligația de a verifica în avans materialul publicat de către Utilizatori. amJob nu răspunde în niciun mod cu privire la informațiile și datele postate, difuzate sau transmise de către Utilizatorii sai. Dacă i se solicita de către un Utilizator, amJob poate investiga și verifica afirmațiile și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate.

2.2.  Utilizatori Candidați

Utilizatorii Candidați își pot crea cont de Utilizator doar dacă au la data creării contului cel puțin vârsta de 16 ani. Accesarea Platformei amJob și utilizarea Serviciilor nu este permisa persoanelor sub 16 ani.

amJob este o platforma de recrutare online care vă acorda posibilitatea de a vă crea un CV sau a înregistra un CV, inclusiv scrisori de intenție, în baza noastră de date.

De asemenea, ca parte a Serviciilor oferite, dacă ne solicitați, vă putem oferi asistenta prin intermediul consultanților noștri pentru redactarea și publicarea unui CV în contul dvs. de Utilizator. Cu acordul dvs. unul dintre consultanții noștri vor putea redacta și posta în contul dvs. de Utilizator CV-ul de care aveți nevoie. Puteți oricând apoi să editați informația astfel publicata.

CV-urile încărcate în Platforma amJob, precum și datele dvs. de contact pot apoi fi făcute disponibile Utilizatorilor Companii pentru scop de recrutare. În acest sens, Utilizatorii Candidați au trei opțiuni:

 1. Va puteți înregistra CV-ul în baza noastră de date și, puteți să nu îl faceți public pentru Utilizatorii Recrutori – la momentul înregistrării contului de utilizator, în mod automat, datele din CV-ul dvs. sunt setate ca fiind publice, puteți ulterior să le faceți confidențiale. Setând CV-ul ca fiind confidențial, puteți aplica pentru job-uri, însă CV-ul dvs. nu vă putea fi vizualizat decât de Utilizatorii Recrutori care v-au achiziționat CV-ul când încă era public, de către Utilizatorii Recrutori la ale căror anunțuri ați aplicat în trecut și de către Utilizatorii Recrutori la care veți aplica în viitor.
 2. Puteți face public CV-ul pe Platforma amJob – în acest caz Utilizatorii Recrutori care au acces la baza de date a Platformei amJob vor avea acces la CV-ul dvs. Dacă vor dori, aceștia ne pot solicita deblocarea datelor dvs. de contact și veți putea fi contactați aceștia. Pentru a putea face CV-ul public, puteți folosi opțiunea ‘CV public’, disponibila în secțiunea de ‘Setări cont – Vizibilitate CV la căutare’. Puteți oricând să vă modificați opțiunea și să vă faceți CV-ul confidențial folosind opțiunea ‘CV ascuns’, disponibila în secțiunea de ‘Setări cont – Vizibilitate CV la căutare’.
 3. Puteți face public CV-ul dumneavoastră pe internet, prin rețelele și serviciile de căutare de tipul Google.com, search.yahoo.com și altele – CV-ul dumneavoastră vă fi disponibil către aceste motoare de căutare, precum și către medii sau surse on-line de căutare pe Internet. Totuși, datele dumneavoastră de contact (nume, email, telefon, adresa) nu vor fi disponibile pe aceste motoare de căutare. Pentru avea acces la aceste date, persoanele care accesează CV-ul dvs. pe motoarele de căutare pe Internet trebuie totuși să își creeze un cont de Utilizator în Platforma amJob. Pentru acest lucru, puteți folosi opțiunea de ‘CV online’, disponibila în secțiunea de ‘Setări cont – Vizibilitate CV la căutare’

Încercăm să limitam accesul la baza noastră de date doar angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialiștilor în HR, dar nu garantam ca alți terți nu pot avea acces la baza noastră de date. amJob nu își asuma responsabilitatea asupra utilizării CV-urilor de către terțe părți care au accesat CV-urile cat timp acestea sunt în baza noastră de date.

Puteți să vă dezactivați CV-ul din baza noastră de date oricând sau, dacă doriți, să vă ștergeți chiar contul de Utilizator. În cazul în care dezactivați CV-ul din baza de date sau vă ștergeți contul de utilizator, Utilizatorii Recrutori nu vor mai avea acces la datele dumneavoastră.

Totuși, ca parte a Serviciilor furnizate de Platforma amJob, Utilizatorii Recrutori care au accesat facilitatea de acces la CV-uri pot descarca sau transmite informația disponibila în Platforma amJob pe propriile medii de stocare. În acest caz, chiar dacă noi vom șterge datele dvs. din baza noastră de date, Utilizatorii Recrutori vor putea avea acces în continuare la datele dvs. în cazul în care le-au descarcat, copiat sau extras din baza de date a Platformei amJob. În calitatea lor de operatori, Utilizatorii Recrutori sunt în mod independent responsabili de modul în care utilizează datele dvs. pe care le accesează prin intermediul Platformei amJob.

Unele companii care au ales să își facă publice anunțurile de recrutare prin intermediul Platformei amJob pot înțelege ca este mai simplu să prezinte o realitate înșelătoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Prezentele reguli impun corectitudine din partea angajatorilor, însă nu toți Utilizatorii Recrutori înțeleg să respecte regulile. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsa în aceste anunțuri înainte a merge la un interviu, de a vă angaja sau de a realiza o investiție sau orice alta acțiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terți. Vă rugam să ne contactați în situația în care aflați de existenta unor astfel de anunțuri.

2.3.  Utilizatori Recrutori

amJob vă asigura accesul pe baza de parola la contul de Utilizator creat pe Platforma amJob. Prin intermediul amJob, Utilizatorii Recrutori pot cauta și selecta Utilizatori Candidați în vederea angajării.

2.3.1.  Cum se pot publica anunțuri de recrutare (job-uri) pe Platforma amJob

Anunțurile pot fi afișate pe Platforma amJob pe o perioada de minim 30 de zile. Alegeți unul dintre pachetele de preturi care corespund numărului de zile în care doriți să fie vizibil anunțul de recrutare în amJob. În aceeași zi, jobul dumneavoastră este trimis prin email tuturor Utilizatorilor Candidați care corespund profilului jobului și care sunt abonați la astfel de notificări. Profilul jobului din anunțul validat spre publicare (Utilizatorul Recrutor a dat click pe butonul de publicare anunț) nu mai poate fi modificat după ce anunțul a fost afișat pe Platforma amJob și/sau a fost trimis către Utilizatorii Candidați. Anunturile amJob pot fi publicate pentru maxim 5 orase și pot include la cerințe maxim 2 limbi străine.

Pentru a publica un job in industria MLM (AVON, ORIFLAME, altele), sau joburi de COLABORATOR BANCAR/ASIGURARI sau alte joburi de COLABORATOR, trebuie sa faceti o comanda de minim 1 anunt si sa ne confirmati plata facturii pro-forma. Dupa ce ne trimiteti confirmarea platii, veti putea publica imediat jobul dorit.Anunturile de operatoare video-chat sau altele asemanatoare nu sunt agreate pe site-ul nostru chiar daca au fost postate de persoane juridice.

2.3.2.  Politica „anunțuri gratuite” pentru Utilizatorii Recrutori nou-înregistrați

amJob poate oferi, la alegerea sa, credite gratuite pentru publicarea anunțurilor de angajare pe Platforma amJob, oferta fiind disponibila doar Utilizatorilor Recrutori înregistrați pentru prima data pe Platforma amJob, care completează în mod corect și complet datele de înregistrare, în condițiile în care nu exista suspiciuni de fraudare a sistemului. De exemplu, daca inregistrarea se realizeaza in momentul in care platforma amJob ofera servicii de testare gratuite, aceste servicii vor fi valabile doar la prima inregistrare a unei companii/grup de companii/persoana de contact, si nu si la inregistrari ulterioare ale conturilor conexe, amJob rezervandu-si dreptul de a refuza acordarea unei astfel de gratuitati, in cazul identificarii unei identitati cu o societate care a beneficiat deja de un astfel de anunt.

În urma analizei interne a Utilizatorilor Recrutori nou-înregistrați pe Platforma amJob, ne rezervam dreptul de a refuza acordarea creditelor gratuite.

Anunțurile gratuite pot avea același regim de valabilitate în timp ca și anunțurile cu plata și pot fi publicate numai în numele Utilizatorului Recrutor înregistrat în Platforma amJob.

De asemenea, ne rezervam dreptul să refuzam spre publicare sau să cenzuram în orice alt fel anunțurile care sunt contrare legii sau bunelor moravuri, sau care conțin un limbaj licențios. Spre exemplu, nu vom accepta anunțuri de operatoare video-chat, masaj erotic sau altele asemănătoare.

În acest sens, acceptați și sunteți de acord cu faptul ca veți respecta regula bunei credințe atunci când concepeți și publicați anunțul de recrutare. Astfel, vă obligați să nu publicați anunțuri incomplete, incorecte sau discriminatorii și să nu condiționați ulterior selecția Utilizatorilor Candidați decât de acele reguli prezentate în anunțul de recrutare publicat de respectarea legislației aplicabile incidente.

În situația în care nu veți respecta aceste reguli, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul ca amJob are dreptul de a vă restricționa accesul la Serviciile sale. În cazul restricționării accesului Utilizatorilor Recrutori care au accesat Servicii plătite, aceștia vor avea dreptul la solicitarea restituirii părții de tarif corespunzătoare perioadei restricționate.

2.3.3.  Alegeți să căutați CV-uri ale unor Utilizatori Candidați disponibile în Platforma amJob

Alegeți unul dintre pachetele de preturi care corespund numărului de CV-uri pe care le puteți vizualiza în baza de date a Platformei amJob. Plătiți prețul Serviciului. Puteți cauta prin toate CV-urile publice din baza de date. Puteți vizualiza oricâte CV-uri fără date de contact. În funcție de pachetul de Servicii ales, puteți vizualiza datele de contact a unui anumit număr de CV-uri.

În toate cazurile, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul ca nu veți folosi datele cuprinse în CV-urile Utilizatorilor Candidați decât pentru scopul unic de recrutare de personal pentru compania care a publicat anunțul de recrutare.

Unii candidați care au ales să își introducă CV-urile în baza de date a Platformei amJob pot înțelege ca este mai simplu să prezinte o realitate înșelătoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsa în aceste CV-uri înainte a face o angajare, o investiție sau orice alta acțiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terți. Vă rugam să ne contactați în situația în care aflați de existenta unor astfel de CV-uri.

2.3.4.  Abonamente, plata abonamentelor, și alte tranzacții

Accesul la unele Servicii furnizate Utilizatorilor Recrutori poate să fie permis doar după plata unui abonament. Toate plățile, incluzând prin aceasta taxele aplicabile acestor plați, vor fi realizate pe baza de factura proforma sau, la solicitarea dvs., pe baza de factura fiscala în contul indicat de amJob la cursul de schimb BNR din data emiterii proformei. Accesul la unele dintre Servicii nu vă fi permis decât după momentul la care se confirma transferul de bani în contul amJob.

Platforma amJob poate fi folosita, de unii dintre partenerii sai de afaceri, drept baza pentru vânzarea sau promovarea unor produse și servicii. În aceasta situație, contractul care vă reglementa contractul dintre dvs. și furnizorul de produse și servicii respectiv se vă încheia intre dvs. și respectivul furnizor de produse și servicii și nu intre dvs. și amJob.

În situația în care doriți încetarea furnizării serviciului către dumneavoastră, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul ca plățile deja efectuate nu sunt și nu vor fi returnate.

Serviciile furnizate de amJob au la baza un anumit număr de anunțuri sau CV-uri publice cu date de contact. amJob își poate schimba prețul stabilit pentru furnizarea serviciului, la fel cum poate modifica orice alta clauza a prezentului acord, la încetarea perioadei inițiale a contractului.

Acceptati si sunteti de acord ca serviciile achizitionate sa fie folosite in termen de maxim 24 de luni de la data facturii fiscale. Serviciile nefolosite isi pierd valabilitatea si vor fi sterse din contul utilizatorului Recrutor dupa 24 de luni de la data facturii fiscale.

Acceptați și sunteți de acord ca orice întârziere în plata sumelor de bani către amJob vă constitui o încălcare a prevederilor prezentului acord. În condițiile în care amJob își rezerva dreptul să adopte și alte atitudini permise de lege sau contract, sunteți de acord și înțelegeți să RAMBURSAȚI ÎN TOTALITATE CĂTRE AMJOB TOATE COSTURILE ȘI CHELTUIELILE CARE POT REZULTA ÎN LEGĂTURA CU RECUPERAREA SAU ÎNCERCAREA DE RECUPERARE A ACESTOR SUME NEPLĂTITE.

Acceptați și sunteți de acord ca postarea unui anunț pe site-ul amJob înaintea efectuării unei plați către amJob echivalează cu intrarea într-o relație contractuala cu amJob, dând naștere obligației echivalente de plata a respectivului anunț.

După scurgerea termenului agreat de plata a unei facturi proforme, asa cum este acesta înscris în respectiva factura, amJob este îndreptățit să restricționeze accesul pana la efectuarea plății. Neplata la termen poate da naștere la calculul de penalități de întârziere în cuantum de 0.1% per zi de întârziere, calculat pana la plata sumei integrale.

Acest lucru nu are repercursiuni și asupra anunțurilor care vor rămâne în continuare active: candidații vor putea în continuare să aplice la anunțurile active ale companiei, urmând să aveți acces la CV-urile lor după efectuarea plății.

2.3.5.  Accesul la contul de Utilizator Recrutor pentru alte persoane din cadrul aceleiași organizații

Contul aferent Utilizatorului Recrutor permite setarea accesului și altor persoane (ex: angajați, colaboratori) la notificările transmise de Societate către contul de Utilizator Recrutor. Utilizatorul Recrutor este responsabil de colectarea datelor cu caracter personal ale persoanelor respective, în special de informarea și obținerea consimțământului (sau identificarea unui alt temei legitim) pentru transmiterea către Societate a datelor cu caracter personal utilizate pentru transmiterea unor astfel de comunicări.

2.4.  Publicarea CV-urilor / anunțurilor de recrutare prin intermediul Platformei amJob

Platforma amJob este o platforma de comunicare intre Utilizatori, aceștia fiind responsabili de conținutul publicat în Platforma amJob (CV-uri, Anunțuri recrutare, etc), denumite în continuare “Conținut Publicat de Utilizator”. Ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi și fără o notificare prealabila), de a șterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restricționa accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicare. Aceste măsuri pot fi luate ca urmare a nerespectării de către Utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor și condițiilor de utilizare a Platformei amJob.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru Conținutul Publicat de Utilizatorul respectiv. Pentru aceasta, trebuie să știți ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul Platformei amJob este supusa următoarelor condiții și limitări:

 1. Anunțurile publicate trebuie să fie complete, conținând toate informațiile sau condițiile aflate în legătura cu anunțul. Un anunt corespunde unui singur post.
 2. NU puteți publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate conține o forma unanim recunoscuta în societate ca fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri și servicii.
 3. NU puteți publica, transmite sau recomanda Utilizatorilor niciun fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicație puse la dispoziție de amJob sau prin intermediul altor mijloace de comunicații, dar utilizând datele obținute prin intermediul Platformei amJob.
 4. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin recomandări de a cumpăra sau de a nu cumpăra un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteți publica sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin informații confidențiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mențiunea “confidențial” sau cu orice alta mențiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta prețul, imaginea sau valoarea de piața a unui produs sau serviciu. Nu puteți publica anunturi de angajare in cadrul retelelor de tip AVON, ORIFLAME sau altele asemenea, precum si anunturile de angajare pentru colaboratori bancari.
 5. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin texte ilegale, amenințătoare, abuzive, indecente, discriminatorii sau care încalcă în orice fel drepturi ale terților sau prevederi legale.
 6. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin viruși sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea Platformei amJob sau a oricăror alte sisteme informatice (hardware sau software).
 7. NU puteți colecta în niciun fel informație identificabila personal de la utilizatorii sau membrii amJob, decât cu scopul unic și direct de a accesa Serviciile puse la dispoziție de amJob (i.e. aplicarea la post de munca la un Utilizator Recrutor sau contactarea Utilizatorilor Candidați în scop de recrutare).
 8. NU puteți restricționa sau elimina accesul altor Utilizatori la platformele de comunicare puse la dispoziție de amJob.
 9. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje a căror sursa este ascunsa.
 10. NU puteți publica, transmite sau face referire la niciun fel de “joc piramidal” sau orice alta activitate menita a înșela încrederea unor persoane, precum și orice activități similare unor fapte în privința cărora s-a probat în trecut potențialul infracțional ori potențialul de a înșela încrederea unui Utilizator al Serviciilor amJob.
 11. Nu puteți publica materiale care contravin oricăror altor prevederi ai acestui set de Termeni și Condiție, amJob putând în mod discreționar să le elimine din Platforma amJob, fără niciun fel de explicație în acest sens.

Prin publicarea Conținutului Publicat de Utilizator pe sau prin intermediul Platformei amJob sunteți de acord ca dumneavoastră sunteți singurul responsabil și veți despăgubi amJob pentru orice paguba, costuri sau limitări de profit care apar ca urmare a postării, transmiterii sau referinței de către dvs. a unor mesaje al căror conținut încalcă prevederile condițiilor și limitărilor descrise mai sus.

Unii Utilizatori pot înțelege ca este mai simplu să încalce regulile statuate în acest set de Termeni și Condiții, și, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate înșelătoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsa în aceste mesaje pentru a face o investiție sau orice alta acțiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terți. Imaginea prezentata de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

 1. Protecția Contului de Utilizator (Utilizator Candidat sau Utilizator Recrutor)

Accesul dvs. la contul de Utilizator al Platformei amJob este protejat de o parola. Vă recomandam să nu dezvăluiți nimănui aceasta parola. amJob nu vă cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, vă recomandam să ieșiți din contul de Utilizator (i.e. să dați log off / sign out), la sfarsitul fiecărei sesiuni de utilizare. Vă sfătuim de asemenea să închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfarsitul navigării dvs. în amJob. Dacă utilizați Aplicația amJob, vă recomandam să luați măsuri de protecție suplimentare pentru a preveni accesul neautorizat la dispozitivele mobile pe care le utilizați pentru accesarea Aplicației amJob (ex: parolarea dispozitivului mobil).

Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondenta dvs.

Sunteți răspunzători de păstrarea confidențialității asupra informațiilor și a parolei dumneavoastră. Veți fi răspunzători de utilizarea înregistrării dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia dumneavoastră. Sunteți de acord să sesizați amJob în legătura cu orice utilizare neautorizata a datelor dvs. de înregistrare în Platforma amJob. Societatea nu vă fi răspunzătoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea de către dvs. a măsurilor de securitate a datelor utilizate pentru accesarea Platformei amJob.

 1. Protecția proprietății intelectuale

Conținutul și designul Platformei amJob (precum și orice alt material având legătura cu amJob) trimis către dvs. prin email sau furnizat către dvs. în orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design și orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la “Conținut amJob”), aparțin amJob și colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuala. Articolele publicate în secțiunile cu articole (ex: “Cariera”, “We are HR”, etc) pot să nu fie realizate de către amJob, în acest caz dreptul de proprietate intelectuala aparținând exclusiv colaboratorilor amJob care le-au realizat.

Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deține o permisiune scrisa din partea amJob sau colaboratorilor sai, care dețin un drept de proprietate intelectuala asupra secțiunii respective de conținut a Platformei amJob. De asemenea, este interzisa reproducerea, în orice fel, integral sau parțial, a informațiilor cuprinse în CV-urile Candidaților, în anunțurile de recrutare ale Companiilor, fără acordul scris și prealabil din partea amJob.

Puteți folosi conținutul Platformei amJob doar pentru uzul dvs. și al companiei dumneavoastră, potrivit scopului pentru care v-ați înscris în Platforma amJob. Cu excepția celor spuse mai sus, conținutul Platformei amJob nu poate fi reprodus, modificat și exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

Acțiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea amJob:

 1. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră.
 3. îndepărtarea însemnelor care semnifica dreptul de autor al amJob asupra conținutului.

Orice utilizare a conținutului Platformei amJob în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document este interzisa. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@amJobgroup.ro.

De asemenea, este interzisa utilizarea de mijloace automate, inclusiv script-uri, aplicații de tip robot, bot, spider, crawler și/sau sau orice aplicații / programe de calculator ce pot înșela, sau simula anumite activități sau statusuri în Platforma amJob sau, în orice fel, exploata anumite funcții sau vulnerabilități ale Platformei amJob în vederea obținerii unor avantaje, pentru sine sau pentru alți Utilizatori sau terți, în ceea ce privește utilizarea Platformei amJob sau accesarea și utilizarea oricăror Servicii.

 1. Protecția datelor cu caracter personal

Societatea tratează cu seriozitate confidențialitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor. Politica de confidențialitate și aspectele privind modul în care Societatea prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor (inclusiv ale reprezentanților Utilizatorilor Recrutori) sunt descrise în secțiunea Politica de Confidențialitate

De asemenea, trebuie menționat ca Utilizatorii Recrutori acționează ca operatori de date cu caracter personal, conform legislației aplicabile, și în aceasta calitate acestora le revin o serie de drepturi și obligații corelative cu privire la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidați accesate prin intermediul Platformei amJob.

ATUNCI CÂND UTILIZEAZĂ SERVICIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI AMJOB, UTILIZATORII RECRUTORI ACCEPTA ȘI SUNT DE ACORD SĂ RESPECTE TERMENII ȘI CONDIȚIILE PREVAZUTE ÎN ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, CARE FACE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII. ATUNCI CÂND VĂ CREAȚI UN CONT DE UTILIZATOR RECRUTOR, TERMENII ȘI CONDIȚIILE VOR INCLUDE CA ANEXA ȘI ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, ACESTA FIIND APOI DISPONIBIL ÎN CONTUL DVS. DE UTILIZATOR.

De asemenea, în cazul Utilizatorilor Recrutori situați în state terțe cărora nu li s-a recunoscut un nivel de protecție adecvat, aceștia vor putea avea acces la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidați doar în baza unui set de clauze contractuale standard încheiate privind introducerea unui set alternativ de clauze contractuale standard pentru transferul de date cu caracter personal către tari terțe aprobat de Comisia UE. Acordul de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal vă include și un set de clauze contractuale standard care trebuie acceptate de un astfel de Utilizator Recrutor înainte să aibă acces la datele Utilizatorilor Candidați.

În lipsa clauzelor contractuale standard semnate cu Utilizatorul Recrutor, transferul se vă putea face doar în baza unor alte mecanisme care a sigura garanții adecvate conform Art. 46 din GDPR sau dacă transferul este necesar pentru executarea unui contract cu persoana vizata (respectiv atunci când Utilizatorul Candidat aplica în mod direct la un anunț de angajare publicat de un Utilizator Recrutor situat într-un stat terț).

 1. Modificări și Suspendarea accesului

amJob își rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adaugă sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului Platformei amJob. De asemenea, amJob își rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.

amJob poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dvs. la conținutul Platformei amJob sau la o parte a acestui conținut. În acest sens, amJob poate bloca accesul, utilizarea serviciilor sau folosirea oricăror altor servicii ale sale de care beneficiați, sau să scoată și să șteargă orice material din cadrul Serviciilor, pentru orice motiv. amJob poate de asemenea, oricând dorește și fără a da socoteala, întrerupe furnizarea Serviciilor, sau a unei părți a lor, cu sau fără nici o notificare prealabila.

În cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile Secțiunii 2.3.4 din Termeni și Condiții. În cazul restricționării accesului Utilizatorilor de servicii plătite, aceștia înțeleg și sunt de acord ca singurele pretenții pe care le vor putea formula împotriva amJob se limitează la solicitarea restituirii părții de tarif corespunzătoare perioadei restricționate.

 1. Lipsa garanției și declinării de răspundere

Deși în fiecare moment face eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii datelor publicate în Platforma amJob, amJob nu poate garanta în privința conținutului sau, a caracterului corect, complet și actual al informațiilor prezentate în CV-urile Utilizatorilor Candidați și anunțurile de recrutare postate de Utilizatorii Recrutori, a software-ului ori a produselor și serviciilor publicate sub egida să pe Platforma amJob. În măsura în care legea aplicabila permite, amJob nu vă fi ținut răspunzător, în nici o situație, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzând, dar fără a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și Serviciilor furnizate de amJob.

amJob nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor ori Serviciilor furnizate de amJob. De asemenea, amJob nu garantează faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de amJob pentru afișarea sau transmiterea informației pe Platforma amJob sau în orice alta forma nu conțin viruși ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

În măsura în care legea aplicabila permite, sunteți de acord să exonerați de răspundere amJob pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecata și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor acestui set de Termeni și Condiții.

 1. Forța Majora

amJob, afiliații sau, în general, furnizorii de informație către amJob nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile noastre, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința amJob. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la amJob, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele amJob, erorile de operare, greva, etc.

 1. Diverse

9.1.  Schimbarea termenilor prezentului acord

SOCIETATEA ÎȘI REZERVA DREPTUL DE A ACTUALIZA PERIODIC ACEST SET DE Termeni și Condiții (ex: PENTRU A CORESPUNDE SCHIMBĂRILOR SURVENITE LA NIVELUL LEGISLAȚIEI SAU AL SERVICIILOR FURNIZATE DE SOCIETATE). UTILIZATORII VOR FI NOTIFICAȚI CU PRIVIRE LA OPERAREA UNOR ACTUALIZĂRI / MODIFICĂRI ÎN setul de Termeni și Condiții ȘI LI SE VĂ SOLICITA SĂ ÎȘI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA setul de Termeni și Condiții ACTUALIZAT. REFUZUL DE A ACCEPTA setul de Termeni și Condiții ACTUALIZAT VĂ ATRAGE ÎNCETAREA CONTRACTULUI CU SOCIETATEA, IAR UTILIZATORII NU VOR MAI PUTEA UTILIZA PLATFORMA AMJOB ȘI/SAU SERVICIILE SOCIETĂȚII.

De asemenea, unele servicii oferite de amJob pot face obiectul unor termeni diferiți, care vor fi afișați în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesați înainte de folosirea serviciului.

9.2.  Publicitatea și conținutul furnizat de alte părți

Parți ale conținutului inclus în amJob pot să fie furnizate de terțe persoane cu care amJob are încheiate contracte de furnizare de conținut. De asemenea, în interiorul conținutului amJob pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. amJob nu este responsabil în nici o măsura asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, amJob nu este responsabil asupra conținutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

9.3.  Notificări

Orice notificare către amJob trebuie trimisa în scris, prin e-mail, prin intermediul postei sau al faxului.

Cu excepția cazului în care Utilizatorul comunica orice modificare, notificările vor fi transmise la datele de contact furnizate de Utilizator, iar respectivele notificări vor fi considerate primite de către Utilizator.

9.4.  Legea aplicabila și jurisdicție

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea romana în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord vă fi adus spre soluționare în fata instantelor competente de la sediul amJob.

 

ANGAJATORI

CONTACTEAZĂ-NE


NETCRUISER SERVICE SRL
Str. Romeo Popescu 46, București
CUI: RO26527862
NR. REG: J40/1634/2010
EMAIL : contact@amjob.ro
TEL : +40 752 955 623