Despre noi

AmJob.ro

Mii de locuri de muncă pentru persoanele aflate în căutarea unuia

Amjob.ro este un site de job-uri și recrutare. Dezvoltat având la bază transparența la locul de muncă, AmJob.ro oferă mii de locuri de muncă pentru persoanele aflate în căutarea unuia, posibilitatea de listare a unui anunț de angajare pentru companii, precum și un serviciu de “Lease Personnel” prin intermediul căruia în perioadele cu activitate intensă companiile pot angaja temporar forță de muncă. Spre deosebire de alte site-uri de job-uri și recrutare, pe AmJob.ro toate aceste informații sunt oferite de cei care cunosc cel mai bine o companie, și anume angajații. Pe de altă parte, cei care își caută un job pe site-ul nostru sunt mai bine informați în ceea ce privește locul de muncă și compania pentru care aplică. De aceea, mii de angajatori din numeroase domenii apelează la AmJob.ro pentru a recruta și a angaja oameni de calitate.

Cauta joburi

Valorile noastre

Suntem transparenți. Împărtășim informații, atât bune cât și rele, pentru a învăța în permanență, a colabora și a lua deciziile corecte.

Suntem inovativi. Căutăm în mod activ modalități noi și diferite de a ne îmbunătăți platforma și de a o menține așa.

Suntem oameni buni. Lucrăm împreună cu integritate, respect și compasiune pe care le arătăm unii față de alții. Ne distrăm împreună. Suntem corecți, umili și rămânem întotdeauna încrezători. Pe scurt, facem ceea ce trebuie.

Suntem hotărâți. Avem spirit mobil și suntem plini de resurse. Pentru noi, provocările reprezintă oportunități. Cu pasiune și curaj, ne unim pentru a ne face treaba.

 • 1

  Usurinta in navigare

  Totul este gandit ca tu sa gasesti foarte usor ceea ce cauti.

 • 2

  Gasesti usor joburi relevante

  Zeci de joburi relevante la un click distanta.

 • 3

  Interfata moderna

  Pe desktop sau mobil, mereu aceeasi experienta placuta.