Cele mai bune sfaturi pentru carieră

Cele mai bun e sfaturi pentru carieră

Deși trăim într-o lume modernă, cu atât de multe posibilități, competiția pe piața muncii devine din ce în ce mai acerbă. Dacă în trecut era WOW să știi o limbă străină la perfecție, acum e un “must have” să știi două sau chiar trei limbi de circulație internațională, pe lângă multe alte skill-uri pe care e bine să le ai.

Dacă ești la început de drum, iată ce îndrumări am pregătit pentru tine:

Vibe bun la interviu=un pas înainte în reușita ta

Stim că ai emoții și acest lucru e firesc. Dar e important să afișezi un optimism degajat și încredere în tine, astfel încât angajatorul să fie “cucerit” de atitudinea ta, încă din primele secunde.

Știi doar că impresia se formează imediat ce cunoaștem un om. Așadar, nimănui nu-i plac oamenii triști, împovărați sau excesiv de timizi.

Nu uita! Obiectivul tău este de a obține jobul. Așadar, o atitudine pozitivă și optimistă este un pas spre reușită.

Comportă-te ca și cum deja ai face parte din echipă

Da, ai citit bine! Pe lângă atitudinea degajată, nu lăsa echipa de HR sau omul care recrutează să aibă un monolog sau doar să-l aprobi. Vorbește, ascultă, fii proactiv, pune întrebări, ia noțițe (dacă vrei să nu îți scape nimic si știi că e important pentru tine). Documentează-te înainte de a discuta cu angajatorul, astfel încât să dai impresia că deja faci parte din echipă.

Nu lăsa niciun lucru nelămurit

Asigură-te că toate întrebările și nelămuririle tale au răspuns. Nu lua nimic din ce ți se spune personal, deoarece acolo ai venit pentru un job. Dacă nu te potrivești, asta nu înseamnă că nu ești un om valoros… în altă parte. Nu lăsa ca un “îmi pare rău, dar nu sunteți persoana potrivită” să te afecteze foarte tare. Acest lucru trebuie să fie pentru tine un pas înainte și un îndemn să cauți cu atenție și determinare jobul dorit. Succes!

Spune ce crezi

ANGAJATORI

CONTACTEAZĂ-NE


NETCRUISER SERVICE SRL
Str. Romeo Popescu 46, București
CUI: RO26527862
NR. REG: J40/1634/2010
EMAIL : contact@amjob.ro
TEL : +40 752 955 623